De Toerclub Erp is een vereniging die is aangesloten bij de Nederlandse ToerFiets Unie (NTFU). Er wordt gefietst in groepsverband volgens het NTFU toerfietsregelement.
De clubleden kunnen deelnemen aan de clubritten en de door de TC Erp georganiseerde clubactiviteiten.

Contributie:

• De contributie bedraagt: EUR 60,- per jaar.
  • Jeugdleden tot 18 jaar betalen: EUR 40,- per jaar.

Voor alle leden is in de contributie inbegrepen de NTFU-toerfietskaart (+verzekering). Je ontvangt dan ook 6x per jaar het tijdschrift ToerFietsMagazine en de TEP, waarin alle toertochten van Nederland zijn opgenomen.

Wil je het proberen?
Je kunt gratis 1 maand op proef meefietsen. Aanmelden via het contactformulier

Lid worden tijdens het lopende seizoen?
Dat kan! Je wordt dan lid per 1 september van dat seizoen met een minimaal lidmaatschap van 16 maanden.

Informatie over de vereniging welke u niet op de website kunt vinden, of aanmelden als lid, kan bij het bestuur of door contact op te nemen via de email van Toerclub Erp.