De Toerclub Erp is een vereniging die is aangesloten bij de Nederlandse ToerFiets Unie (NTFU). Er wordt gefietst in groepsverband volgens het NTFU toerfietsregelement.

We hebben de volgende vormen van lidmaatschap:

• TC Erp clubleden
    Deze clubleden kunnen deelnemen aan de clubritten en de door de TC Erp georganiseerde clubactiviteiten.
    De contributie bedraagt hiervoor: EUR 60,- per jaar.
    Jeugdleden tot 18 jaar betalen: EUR 40,- per jaar.
  • NTFU lidmaatschap
    Deze vorm van lidmaatschap is bedoelt voor degene die wel actief willen fietsen, maar niet willen deelnemen aan onze clubritten of de clubactiviteiten (administratief lidmaatschap).
    De contributie bedraagt hiervoor: EUR 40- per jaar.
    Speciaal voordeel voor deze leden is o.a. de fietsverzekering die voor hun van toepassing is bij de NTFU.

Voor alle leden is in de contributie inbegrepen de NTFU-toerfietskaart (+verzekering). Je ontvangt dan ook 6x per jaar het tijdschrift ToerFietsMagazine en de TEP, waarin alle toertochten van Nederland zijn opgenomen.

Informatie over de vereniging welke u niet op de website kunt vinden, of aanmelden als lid, kan bij het bestuur of door contact op te nemen via de email van Toerclub Erp.